Per C. Tollefsen – Mellomrom

Velkommen til årets siste utstilling Mellomrom, av og med Per C. Tollefsen. Utstillingen åpnes av ordfører Bjørn Ole Gleditsch, lørdag 30. november kl 14:00. Django Kuiters står for musikken på åpningen.
Tollefsen bruker akrylmaleriet som medium og jobber med store flater i et malerisk utrykk som har lange tradisjoner i billedkunsten. Motivene henter han i sin umiddelbare nærhet, i menneskene og husene som omgir han. Han er opptatt av spenningen mellom det trygge og gjenkjennelige og det usikre eller utrygge som kan finnes i mellomrommene. I rommene mellom mennesker eller i rommet mellom formene i en komposisjon. Tollefsen har deltatt i en rekke nasjonale utstillinger både separat- og kollektivutstillinger. (www.pertollefsen.no).
Sandefjord Kunstforening har hatt glede av å følge Per Tollefsen gjennom mange år. I utstillingen Mellomrom presenterer vi nye verk av kunstneren. Tollefsen bor og har sitt atelier i Sandefjord. Utstillingen står til 29. desember.Webhotell levert av Nordic Hosting AS